Slide 1
Slide 2
Slide 3

Oaza 2

Novi stambeno-poslovni objekat u ulici Petra Mećave u BanjaLuci sa stanovima od 37m2 do 130m2

Lokacija zgrade

Objekat je pozicioniran u mirnoj stambenoj zoni u zapadnom dijelu grada Banja Luke sa mnoštvom društvenih,poslovnih, kulturnih i sportskih sadržaja u neoposrednoj blizini.

Predmetna lokacija je Regulacionim planom „Lauš 4“ predviđena kao dio višeporodičnog stambeno- poslovnog bloka sa planiranim glavnim pristupom iz pravca juga, odnosno iz ulice Petra Mećave.

Ulica Petra Mećave nalazi se nekoliko minuta od centra grada i odlično je infrastrukturno povezana sa svim značajnim cjelinama u gradu.

Lokacija
Petra Mećave, Banja Luka
Udaljenost od centra
8-10 min.
Kvadratura stanova
37m2-130m2
Broj stanova
82

Dostupnost spratova

Dostupno
Nedostupno

O projektu

Objekat je projektovan kao stambeno-poslovni kompleks spratnosti Su + P + 4 + Pe. Sastoji se iz 2 lamele od kojih lamele C i D čine jedan objekat.

Obe lamele se nalaze iznad jedinstvene garaže koju čini suterenska i prizemna etaža. Lamele C i D su dilatirane od prizemlja i suterena zajedno sa povučenom etažom.

Kolski pristup objektu vrši se iz ulice Petra Mećave i direktno se pristupa kompleksu OAZA, koji čine objekti Oaza 1, 2 i 3.

Ukupan broj parking mjesta etaže u suterenu iznosi 37 parking mjesta dok su na površinskom parkingu u nivou prizemne etaže projektovana još 36 parking mjesta.

Lukić Invest logoGradimo na više lokacija

Trebate našu pomoć u odabiru?

Naš tim će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja