O nama

Preduzeće Lukić Invest d.o.o. bavi se trgovinom na veliko i malo, a osnovna djelatnost je investiranje i izgradnja nekretnina kao i njihova prodaja u skladu sa potrebama tržišta. Cilj poslovanja kompanije temelji se na kvalitetnom i savjesnom investiranju u oblasti visokogradnje, kao i praćenje i usvajanje najsavremenijih tehnologija i inovacija na svjetskom tržištu u građevinarstvu.

Naš tim

Zadovoljni kupci i tim uspješnih stručnjaka kompanije dokaz su vrhunskog kvaliteta poslovanja u izgradnji stanova, poslovnih prostora svih struktura, garaža i parking mjesta na atraktivnim lokacijama. Imajući u vidu da se stvaranje novog životnog prostora na prvom mjestu gradi na temeljima međusobnog povjerenja, jasna poslovna misija Lukić Investa d.o.o. jeste zadovoljavanje potreba kupaca na podučju kvalitetne funkcionalnosti i pristupačnosti naših stanova i poslovnih prostora.

Pored standardnih metoda gradnje sa strogim pravilima struke, Lukić Invest d.o.o. uporedo radi i na polju inovativnosti kako bi kupcima uvijek ponudili nešto više. Atraktivnost i kvalitet naših objekata u velikoj mjeri nas izdvaja od konkurencije, a istovremeno smo zadržali i pristupačne cijene, što nas je pozicioniralo na sam vrh tržišta nekretnina u Banja Luci.

Svi objekti su izgrađeni u planiranom roku. Od početka gradnje posjeduju sve potrebne dozvole i dokumentaciju, a po završetku radova su uknjiženi po redovnom postupku.