Slide 1
Slide 2
Slide 3

Oaza 3

Novi stambeno-poslovni objekat na mirnoj lokaciji sa stanovima od 36m2 do 57m2

Lokacija zgrade

Objekat je pozicioniran u mirnoj stambenoj zoni u zapadnom dijelu grada Banja Luke sa mnoštvom društvenih, poslovnih, kulturnih i sportskih sadržaja u neoposrednoj blizini.

Ulica Petra Mećave nalazi se nekoliko minuta od centra grada i odlično je infrastrukturno povezana sa svim značajnim cjelinama u gradu.

Predmetna lokacija je Regulacionim planom „Lauš 4“ predviđena kao dio višeporodičnog stambeno-poslovnog bloka sa planiranim glavnim pristupom iz pravca juga, odnosno iz ulice Petra Mećave.

Lokacija
Petra Mećave, Banja Luka
Udaljenost od centra
8-10 min.
Kvadratura stanova
36m2-57m2
Broj stanova
38

Dostupnost spratova

Dostupno
Nedostupno

O projektu

Objekat je projektovan kao stambeno-poslovni kompleks spratnosti Su + P + 5. Sastoji se od jedne lamele E koja čini petu lamelu i posljednju u kompleksu OAZA.

Kolski pristup objektu vrši se iz ulice Petra Mećave i direktno se pristupa kompleksu OAZA, koji čine objekti Oaza 1, 2 i 3.

Lamela se nalaze iznad jedinstvene garaže koju čini suterenska etaža. Lamela E je diletirana od prizemlja i suterena zajedno sa povučenom etažom.

Ukupan broj parking mjesta etaže u suterenu iznosi 9 garažnih parking mjesta dok su na parteru predviđena 33 vanjska parking mjesta.

Lukić Invest logoGradimo na više lokacija

Trebate našu pomoć u odabiru?

Naš tim će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja